Тази събота от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY е премиерата на хитовата поредица

Една възможност и едно недоразумение заради брак по сметка се превръщат в неочаквана изненада за героите в премиерния сериал "Стая 309" от 7 октомври от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. Номер 309 – тази стая променя завинаги живота на Лале и Онур в турската поредица, която се радва на изключителен интерес сред почитателите на романтични заглавия в южната ни съседка. "Стая 309" се излъчва без прекъсване след премиерата си през 2016 г., а броени дни след старта на втория сезон в Турция, зрителите могат да гледат хитовия сериал и у нас – по три епизода всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Романтичната комедия "Стая 309" разказва за сложните отношения между Лале и Онур, в чиито роли се превъплъщават успешните актьори Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ. Техните герои се срещат за първи път, след като дядото на Онур отправя тежко предизвикателство на смъртния си одър. В посмъртно видео господинът на преклонна възраст съобщава на близките си, че семейното богатство и компания ще наследи този от внуците му, който първи се ожени и има дете. Отчаяните им майки се надпреварват да уреждат срещи на синовете си с непознати, което провокира серия недоразумения – заради сгрешена самоличност и напитка, в която е сложено лекарство, Онур прекарва една нощ с Лале в хотелска стая 309. На сутринта двамата решават да не се срещат никога повече. Три месеца по-късно обаче става ясно, че е Лале е бременна, а майката на Онур настоява те да се оженят.

В ролята на Лале е чаровната актриса Демет Йоздемир, която освен на малкия екран се изявява и като танцьорка. В "Стая 309" красивата Демет си партнира с един от най-известните модели в родината си – Фуркан Палалъ. Освен че е победител в конкурсите "Най-добър модел на Турция" и претендент в "Най-добър модел в света" през 2011 година, Фуркан е и професионален баскетболист. В сериала зрителите ще видят още популярни звезди от успешни поредици по DIEMA FAMILY като Фатма Топташ от "Сезонът на черешите" и Сумру Явруджук от "Пепел от рози".

Как ще реагират семействата на Лале и Онур на новината за предстоящия брак? Готови ли са двамата да се впуснат в тази игра и има ли любов, когато бракът е по сметка? Отговорите очаквайте от Лале и Онур в премиерния сериал "Стая 309" от 7 октомври – по три епизода всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY