Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария направи тази Коледа специална за късметлиите в празничното издание на предаването на 23 декември по NOVA. Не един, а двама щастливци напуснаха студиото с прекрасни автомобили Renault Clio от играта "На крачка от късмета”.

Градусът на емоциите се повиши рязко след като Рая паркира още една кола на сцената на богатството. За нови автомобили се бориха Татяна Роглева от град Златарица, Младен Наумов от град София и Петя Димитрова от град Пазарджик, която участва в предаването без жребий благодарение на билет „Американски долари“.

Късметът на Петя не я напусна и в шоуто, като тя прекрачи първа финалната линия и грабна един от автомобилите. След това щастието се усмихна на Младен, който спечели втората кола от коледното предаване.

Захари и Рая изпратиха със страхотни печалби и третия участник в играта - Татяна. Тя си избра една от коледните играчки от елхата на Национална лотария, в които бяха скрити диаманти, кюлчета злато, парични суми, екскурзии до най-екзотичните точки по света, телевизори, лаптопи, таблети, смартфони и много други. Изборът ѝ я зарадва с лаптоп. Татяна получи и 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите, и билет „Коледен календар”.

Достъп до щедрите сейфове тази събота имаха Христо Левов от град Смолян и Велислава Топалова от град Русе. Коледният дух беше завладял и играта „Сейфове“. Всеки символ „Х“ беше придружен с подарък от специалните топки на елхата на Национална лотария. Христо отвори сейфове, които му осигуриха страхотната сума от 20 000 лева. Той попадна само на един „Х“, който му донесе 2000 лева от елхата. Велислава си натрупа 17 000 лева, но отвори два хикса. Вторият раздели печалбата ѝ наполовина. Червените символи ѝ донесоха коледни подаръци от 1000 лева и 3000 лева от елхата и така Велислава ще посрещне празниците със страхотните 12 500 лева.

Христо имаше шанс да утрои своята печалба от 20 000 лева с помощта на златните сейфове. Той заложи на сейф номер 4, където имаше „Х“, който му осигури чисто нов смартфон. Късметлията предпочете да не рискува и си тръгна от шоуто с 22 000 лева и смартфон.

Надя Раданова от град Искър стигна до финала в „МЕГА ДЖАКПОТ“ и беше на крачка от мега джакпота от 1 милион лева в нейната игра. Тя си натрупа 60 000 лева и спечели уникална бонус печалба - 7-дневна All inclusive почивка за двама в Доминикана. Само едно вярно предвиждане я делеше от 1 милион лева. „Мечтата ми се сбъдва. Винаги съм си мечтала да играя на сферите докрай“, каза късметлийката. Втора грешка обаче раздели паричната ѝ печалба наполовина и тя си тръгна с 30 000 лева.

Другите участници Надежда Клявкова от село Костиево, Радка Спасова от град Пловдив, Тодор Тодоров от град Хасково и Радослав Петров от град Поморие получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите, билет „Коледен календар“, както и коледни подаръци.

Страхотните играчки от елхата зарадваха Надежда с чисто нов таблет, а Радка с фотоапарат за моментни снимки. Късметлията Тодор си избра играчка, която му осигури 5-дневна почивка за двама в Париж. Радослав пък ще поднови мобилното си устройство с чисто нов смартфон.

Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.