Национална лотария ощастливи двама късметлии с автомобили

Двама щастливци грабнаха страхотни автомобили от играта “На крачка от късмета” в празничното издание на Национална лотария на 30 декември по NOVA. През Новата 2018 година с коли Renault Clio ще се отличават Красимир Анчев от село Хаджидимитрово и Екатерина Тикварева от град Батак. С чудесни утешителни печалби си тръгна и третият участник в играта - Любка Ценова от град Пловдив. Тя получи шанса да си избере една от необикновените играчки от елхата на Национална лотария. А коледното дърво беше украсено с диаманти, кюлчета злато, парични суми, екскурзии до най-екзотичните точки по света, телевизори, лаптопи, таблети, смартфони и много други. Изборът на Любка ѝ донесе изящен диамант. Освен уникалния подарък, тя получи и 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите, билет “Коледен календар” и коледна картичка от Национална лотария.

Ден преди Нова година късметлиите Лиляна Анева от град Елин Пелин и Стилиян Богданов от град Берковица изпитаха щедростта на “Сейфовете“. И тази събота трите символа “Х“ носеха празнично настроение и фантастични печалби от специалните топки на елхата. В първия избран сейф Лиляна попадна на “Х“, който ѝ донесе 2000 лева от елхата. След това тя си натрупа обща печалба от 12 000 лева. Стилиян пък си спечели 16 000 лева. Играта приключи за дамата, която отвори втори “Х“. Той раздели печалбата ѝ от 12 000 лева наполовина, но ѝ се отблагодари с прекрасен лаптоп. Така Лиляна си тръгна с 8000 лева и лаптоп.

Пред възможността да утрои спечеленото до момента се изправи победителят Стилиян. Той посочи златен сейф номер 3, където попадна на “Х“, който веднага го изпрати на елхата. Играчката, която си избра, му донесе телевизор. Стилиян предпочете да не рискува и си тръгна с 16 000 лева от играта “Сейфове” и чисто нов телевизор.

Щастливката Кристина Гергова от сeло Лютиброд също изпрати по впечатляващ начин 2017-а благодарение на участието си в Национална лотария. Краят на годината е време за равносметка, а към своята Кристина добави страхотна печалба от 40 000 лева и екзотична 6-дневна All inclusive почивка за двама на Малдивите от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Благодарение на страхотната бонус печалба участничката ще сбъдне мечтата си за екскурзия до топла дестинация.

Другите участници Йордан Йорданов от Варна, Наташа Петрова от Монтана, Петър Вичев от Раднево и Диана Савова от Стара Загора получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария, билет “Коледен календар“, коледна картичка и допълнителни награди от елхата.

Страхотните играчки зарадваха Йордан със сумата от 1000 лева, а Наташа с лаптоп. Късметлията Петър си избра играчка, която му осигури 5-дневна почивка за двама в Лондон. Диана пък ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Тайланд.

Не пропускайте игрите на късмета и през Новата 2018 година всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.