Хореографът разказа за радостта от раждането на дъщеричката му и новите си проекти в “На кафе”

“Участието ми в новия български филм “Привличане” е привилегия и предизвикателство. Яна Маринова ме покани. Досега не съм правил такова нещо.  Досега винаги съм танцувал и радвал хората с това, което правя, но да се включа във филм и то като дубльор на главния актьор за мен беше трудна задача в началото.”, разкри Атанас Месечков в “На кафе”.

Известният танцьор е хореограф в новия българския филм “Привличане”, който е създаден с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще тръгне по българските кина на 23 февруари тази година благодарение на “Лента”.

"Привличане" е романтична комедия. В главните роли на новата българска лента зрителите ще видят и Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари 2018 г. 

Какво още разказаха Атанас Месечков и съпругата му Кремена за професионалните им проекти и радостите около новородената им дъщеричка, гледайте във видеото от “На кафе”.