Припомнете си най-забавните моменти от четвърти сезон на предаването днес от 16.00 ч.

Интересни факти от българската история, бит, култура и традиции, както и голяма доза забавление и смях очакват зрителите в най-българското и позитивно развлекателно предаване “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Четвъртият сезон на формата изненада участниците с нови и атрактивни предизвикателства. Основният регламент на шоуто се запазва, като два отбора от 3-ма популярни и обичани българи, водени от смелите и непреклонни капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов, ще преминават през различните кръгове на играта, като демонстрират пред зрителите не само своите познания за род и родина, но и уменията си в различни изкуства и занаяти. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица.

История, кино, музика, бит, култура и традиции, всичко, което ни кара да сме горди, че сме българи и разбира се голяма доза забавление и смях. Това е във фокуса на най-българското предаване “Аз обичам България” и през четвъртия му сезон. А какви са новите, изненадващи предизвикателства, пред които трябва да се изправят Андрей Слабаков, Юлиян Константинов и техните отбори зрителите ще си припомнят днес по NOVA.

Водещ на “Аз обичам България” е очарователната Евелина Павлова, която ще трябва да защити твърденията за силата на българското гостоприемство и не само да накара отборите да се чувстват като у дома си, но и да успокоява капитанските страсти и да окуражава участниците да продължават напред в състезанието.

Кои са първите участници в четвъртия сезон на “Аз обичам България” и пред какви изпитания ще трябва да преминат, водени от двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов? Припомнете си днес от 16.00 ч. по NOVA.