Двамата изпълнители разказа за своята нова песен в "На кафе"

Братята и участници в третия сезон X Factor Пламен и Иво представиха най-новия си проект "Заради нея" в предаването "На кафе" навръх Деня на влюбените.  

"Много се вълнуваме, защото това е първата ни балада. Имаме много написани такива песни, но не бяхма усетили момента, в който да пуснем някоя от тях. Но ето, че той дойде - какъв по-добър момент от 14 февруари"- разказа Иво. 

"Истината е, че имаше момиче, което ме вдъхнови да напиша песента. Още лятото се роди идеята и припева записах точно тогава. Момичето ми беше доста интересно, но не можах да я опозная и да разбера каква е. Не намерихме моментите, в които да сме заедно.  - сподели пък другият брат Пламен.

Любопитен факт е, че момичето, което участва в "Заради нея" е актрисата Йоана Кирчева, която ще участва и в най-новия български комедиен сериал "Полицаите от края на града" стартиращ на 9 март oт 21.00 ч. по NOVA. Тя е колежка на Пламен от НАТФИЗ. 

"Сетихме се първо за нея, когато заговорихме да правим клип. Тя има много естествена красота и пасна страхотно във видеото. Има страхотни кадри, в които изглежда прекрасно", споделиха братята на Гала.

Какво още разказаха още двамата за новото си парче, може да видите във видеото от "На кафе".

След края на формата X Factor Пламен и Иво се наредиха сред най-успешните млади изпълнители с хитове като "2х2" (с Pavell & Venci Venc’), "24/7", "Не ти мисля зло" (с Михаела Маринова), "Няма да си тръгнеш с друг" (с DARA и Pavell & Venci Venc’) и излезлия само преди два месеца "С ръка на лице".

С продуцентите си те за първи път се доверяват на режисьора Петко Андонов и колегата му Стефан Маринов-Buddubbaz, които успяват да създадат семпло, стилно черно-бяло видео, което да отразява емоцията на парчето.