Ако ресторантът ви не върви и имате спешна нужда от помощ – записването за професионални консултации и визитации вече е отворено

Подготовката на новия пети сезон на "Кошмари в кухнята" върви с пълна сила. Шеф Манчев е готов за нова спасителна мисия за ресторантите в криза. Всеки управител или собственик на ресторант, който има затруднения, чувства се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има възможност да получи професионална помощ. За да станете част от обичания телевизионен формат, е необходимо само да се запишете за участие на имейл koshmari@ntv.bg.

Ресторантьорството е сложен и труден бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди ентусиасти и  хоби-кулинари. Но то изисква и спазване на много правила, невероятна дисциплина, внимателно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.

Това е веруюто на изтъкнатия кулинарен експерт – шеф Манчев, който грабва сърцето на зрителите на „Кошмари в кухнята“ с автентични ситуации и с професионални и кулинарни консултации. 

Във всеки сезон предаването разкрива тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. Досега шеф Манчев е обиколил повече от 30 населени места, проучвал е стотици и е помогнал на 45 ресторанта.

Ако искате шеф Манчев да ви даде полезни съвети, за да съживите бизнеса си, запишете се за участие: koshmari@ntv.bg.

Кои ще бъдат заведенията, определени от шеф Манчев като най-застрашени, и къде ще се озове екипът на предаването в новия сезон, тепърва предстои да стане ясно. Дотогава феновете на предаването могат да гледат епизодите от предишните сезони на "Кошмари в кухнята" на NOVA PLAY.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес