Ще се справи ли Теа с неловката ситуация и дали ще хареса своя нов избраник?

Третата среща на чаровната Теа е с момче-естет, но дали съдбата не ѝ е подготвила още неочаквани изненади? С кого ще се сблъска красавицата гледайте в новия епизод на романтичния риалити уеб сериал "10 първи срещи" във Vbox7.com.

След предната неловка среща с фитнес маниака Тодор, Теа продължава търсенето на своя принц. В новия епизод тя излиза с близък приятел на своята най-добра приятелка Стела. Двете дами заедно избират стайлинга на Теа, защото момчето има развит усет към естетиката и неговата дама трябва да изглежда зашеметяващо.

Момчето, с което Теа се среща този път, се казва Васил и е ценител на красотата, но дали търси сериозна връзка? Срещата започва добре, докато разговорът между Теа и Васил съвсем случайно бива прекъснат от Стоян – момчето, с което Теа направи първата си среща от експеримента. Като истински джентълмен Васил успява да измъкне Теа от неловката ситуация по много хитър начин. Как Васил и Теа успяват да опазят тайната за любовния експеримент, гледайте първо във Vbox7.com.

Кой друг ще остане силно впечатлен от визията на Теа и ще успее ли Васил да очарова красавицата? Разберете в новия епизод на "10 първи срещи".

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на “10 първи срещи“.