Суфле с пресен лук и чесън в "Бон Апети"
-
"Съдебен спор" заради унищожаване и кражба на имущество
-
В "На Фокус с Лора Крумова" на 11 май очаквайте
-
„Събуди се“: Пъзелът на един референдум, държава за основен ремонт и голямото завръщане на Васил Василев – Зуека
-
Финалистите в Hell’s Kitchen Златка и Дънди: Готвенето е изкуство
-
Ти не можеш да я спреш: Дивна и фурорът ѝ в „Като две капки вода“
-
Васил Василев-Зуека и неговото голямо завръщане в „Като две капки вода“
-
Цената на лайковете - колко струва да си инфлуенсър? Говорят Стела и Дани от “Един за друг” (ВИДЕО)
-
"Съдебен спор" заради унищожаване и кражба на имущество
-
В "На Фокус с Лора Крумова" на 11 май очаквайте
-
„Събуди се“: Пъзелът на един референдум, държава за основен ремонт и голямото завръщане на Васил Василев – Зуека
-
Финалистите в Hell’s Kitchen Златка и Дънди: Готвенето е изкуство
-
Ти не можеш да я спреш: Дивна и фурорът ѝ в „Като две капки вода“
-
Васил Василев-Зуека и неговото голямо завръщане в „Като две капки вода“
-
Цената на лайковете - колко струва да си инфлуенсър? Говорят Стела и Дани от “Един за друг” (ВИДЕО)
-
"Съдебен спор" заради унищожаване и кражба на имущество
Менюто в кулинарното предаване в четвъртък от 11.30 ч. по NOVA
Този четвъртък в "Бон Апети" по NOVA кулинарите Лора и Стоян ще приготвят елегантно и лесно суфле с пресен лук и чесън. Освен това двамата са решили да предложат на зрителите сицилианска салата с калмари и замразен чийзкейк с ягоди и ананас.
Точните рецепти може да запишете в “Бон Апети” в четвъртък от 11.30 ч. по NOVA.
Редактор: Elena MehandzhiyskaПоследвайте ни