Колко странни могат да са хобитата на един ИТ специалист?

Теа преживява поучителна първа среща с ИТ специалист в новия епизод на романтичния риалити уеб сериал "10 първи срещи". Колко е важно да имаш цели и приоритети и какво ще накара Теа да прибегне до изнудване, не пропускайте първо във Vbox7.com.

След критиката на приятелките ѝ относно момчетата, с които излиза по време на експеримента, Теа взима нещата в свои ръце. С помощта на мобилно приложение за срещи, претенциозната красавица сама избира следващия участник в експеримента "10 първи срещи". Впечатлена от профила на новото момче, Теа се отправя към заведението на Ангел за четвъртата първа среща.

Името му е Александър, той е на 20 години и развива собствен бизнес в ИТ сферата. Специалистът по информационни технологии е красив, директен, успял и търси сериозна връзка. Но дали това е достатъчно, за да спечели сърцето на Теа?

Срещата започва обнадеждаващо. Александър с високо самочувствие разказва за пътя на своя успех, но в един момент всичко се преобръща, защото ИТ специалистът ще сподели на Теа за свое странно хоби.

Как ще реагира Теа на неочакваната информация за хобито на Александър? Защо младата редакторка изнудва ИТ специалиста? Разберете в новия епизод на "10 първи срещи", само във Vbox7.com.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на “10 първи срещи“.