Пролетни гювечета в "Бон Апети"
-
„На кафе“ с Фънки, Зорница Маринкова и Георги Гоцин
-
Бюджетни ограничения застрашават трансформацията в „Домът на мечтите“
-
Броени дни до финала на „Като две капки вода“ – Сезонът на стадиона
-
Първолаците се изправят срещу Ангелови в "Семейни войни"
-
Подготовката за големия финал на „Като две капки вода“: Започна строежът на сцената на Националния стадион "Васил Левски"
-
„Пресечна точка”: За еврото и медицинските сестри в България
-
Николаос Цитиридис: Преживях катарзис в “Като две капки вода”
-
„На кафе“ с Фънки, Зорница Маринкова и Георги Гоцин
-
Бюджетни ограничения застрашават трансформацията в „Домът на мечтите“
-
Броени дни до финала на „Като две капки вода“ – Сезонът на стадиона
-
Първолаците се изправят срещу Ангелови в "Семейни войни"
-
Подготовката за големия финал на „Като две капки вода“: Започна строежът на сцената на Националния стадион "Васил Левски"
-
„Пресечна точка”: За еврото и медицинските сестри в България
-
Николаос Цитиридис: Преживях катарзис в “Като две капки вода”
-
„На кафе“ с Фънки, Зорница Маринкова и Георги Гоцин
Менюто в кулинарното предаване във вторник от 11.30 ч. по NOVA
Във вторник в "Бон Апети" по NOVA кулинарите Лора и Стоян ще започнат с вкус на пролет - ще поднесат леворда, орехи и сирене върху хляб. След това ще приготвят пролетни гювечета, а за десерт ще има шарлоти с плодов мус.
Точните рецепти може да запишете в “Бон Апети” във вторник от 11.30 ч. по NOVA.
Редактор: Elena MehandzhiyskaПоследвайте ни