Неочаквано самопризнание в новия епизод на "10 първи срещи"

Теа излиза на среща с бившия на най-добрата си приятелка Mина. Как ще завърши срещата, кой ще остане разочарован и кой окончателно ще скъса с миналото си? Отговорите се крият в новия епизод риалити уеб сериала "10 първи срещи" във Vbox7.com.

Приятелката на Теа, Мина, се разделя с голямата си любов – Цецо. Младата чаровница и съквартирантката ѝ Стела оказват нужната подкрепа на Мина в трудния момент и забравят да изберат седми участник в експеримента на Теа. За изненада на Теа, седмата среща ще се състои с непознат кандидат, който сам поема инициативата за участието си в експеримента.

Кандидат номер седем пази самоличността си в тайна. Профилът му в социалните мрежи е трите "Х". Анонимността му буди съмнение в Теа. Единственото, което красавицата и приятелките ѝ знаят за него е, че е смел и инициативен, тъй като той я кани да излязат в заведението на Ангел. Мистерията около кандидата е разкрита, след като Теа разбира, че момчето от сляпата среща е голямата любов на Мина – Цецо.

Теа е потресена от признанието на Цецо, че през цялото време е бил влюбен в нея, а не в Мина. Шокирана от самопризнанието и загрижена за чувствата на най-добрата си приятелка, Теа игнорира съобщенията на Мина и Стела. Това само буди любопитството на съквартирантките ѝ и те отиват в заведението на Ангел.

Как Ангел ще помогне на Теа да излезе от неловката ситуация и ще успее ли красавицата да запази приятелството си с Мина? Разберете в новия епизод на "10 първи срещи" само във Vbox7.com.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на "10 първи срещи".