Мия е в сериозна опасност, връзката й с Матео също е под въпрос

Прикритието на Матео е разкрито, а Мия е в сериозна опасност в новия епизод на уеб сериала "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie). Кой преследва Мия и кой ще помогне на Матео да се измъкне навреме от дома на поредната жертва, вижте първо във Vbox7.com.

Отношенията между Мия и Матео са обтегнати. Воден от ревност и братска завист, Фелипе се опитва да разруши връзката им, показвайки снимка на Мия как нейният любим целува друга жена. Разстроена от изневярата, красавицата се дистанцира от Матео. Разгневен от предателството на брат си, хакерът е принуден да напусне дома му и няма друг избор освен да отседне при Нето, който усърдно преследва "кръвопиеца".

Матео е притеснен от факта, че дели един покрив с приятеля си, защото той е все по-близо до разкриване на самоличността на хакера. За да разобличи мистериозния кръвопиец, Нето се опитва да стигне до Хулиана Флорес, от която няма и следа. Използвайки източниците си, той се свързва с Рамон – приятел на Хулиана. Двамата се срещат и по време на разговора им Рамон показва снимка на Мия. Без да подозира, че той е бивш приятел на Мия, Нето му дава личния ѝ адрес. Непосредствено след това Матео получава информация, че някой е влязъл с взлом в дома на любимата му. Лошата новина кара хакера да прояви небрежност и прикритието му е разкрито.

След паранормалните предизвикателства, през които премина Матео, за да се сдобие с поредната кръвна проба, идва ред на следващата жертва от списъка. Ерика Аредондо е сред последните имена от листа на хакера. Тя е почитател на всичко, което носи екшън и адреналин. За да стигне до нея, Матео излиза на бойното поле в игра на пейнтбол, но не успява да вземе пробата. Той решава да проникне в дома ѝ, но ситуацията взема неочакван обрат и Матео се превръща в жертва. Защо "кръвопиецът" изпада в безсъзнание и как приятелят му Нето се оказва в дома на Ерика, разберете първо във Vbox7.com.

Ще приключи ли връзката между Мия и Матео? Защо Мия е в опасност? Кой разобличава Матео? Среща ли хакерът съучастник в тайната си задача за събирането на кръвните проби? Отговорите ще откриете в новия епизод на мексиканския трилър "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie) първо във Vbox7.com.

Гледайте "Аз съм никой" всеки вторник и петък във Vbox7.com.