43 ключови постижения в сферата на маркетинговите комуникации получиха престижното отличие

На стилна церемония на 10 май 2018 г. Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви победителите в деветото издание на престижния ПР конкурс – BAPRA Bright Awards. 43 ключови постижения в сферата на маркетинговите комуникации получиха престижното отличие Bright Awards. Събитието се състоя в бизнес и конгресен център "Рейнбоу плаза". Началото на церемонията беше поставено с впечатляващо изпълнение на трио "Хипнотик", а водещи бяха Силвия Лулчева и Велислав Павлов.

Тази година в конкурса се включиха рекорден брой проекти – около 140, подадени от подадени от 21 комуникационни агенции и 6 вътрешни ПР отдела на компании и организации. Отчетеният повишен ръст в броя на заявките е в размер на близо 17% в сравнение с миналата година.

Пълният списък на отличените компании и награди можете на видите в сайта на BAPRA.

Резюметата на всички 132 проекта в 9-то издание на конкурса, може да разгледате ТУК.

****

За BAPRA Bright Awards

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на ПР професионалистите да сравнят своите постижения със световната ПР практика. С всяка изминала година броят на заявките за участие расте значително.