Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Билет “Кеш х 50“ направи страхотна изненада на Гергана Димитрова от град София, като напълни банковата ѝ сметка с внушителна печалба от 500 000 лева. Късметлийката получи чек за огромната сума в предаването на Национална лотария на 12 май по NOVA.

Гергана е медицински представител. Печелившият билет е подарък от нейната майка. “Голямо спокойствие е да спечелиш такива пари“, споделя щастливката. С печалбата възнамерява да пътува, а първата дестинация, която ще посети, е Африка. 

Захари Бахаров и Рая Пакова зарадваха с чекове още късметлии, като раздадоха колосалните 1 362 300 лева в шоуто на Национална лотария.

Билет “Златните пирамиди за милиони 2“ позлати с 200 000 лева Анета Русева от град Шумен. “Отлично се чувствам“, каза късметлийката. Тя ще похарчи печалбата за екскурзии и инвестиция в образованието си.

Разкошни печалби от 100 000 лева си спечелиха Николинка Христова от град Варна от билет “Китайски дракон“, Красимир Калоянов от град Русе от билет “Двойно кафе“ и Лиляна Михтарска от град Петрич от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

Чекове за страхотни печалби от 50 000 лева получиха Славена Мирчева от град Раковски от билет “Кеш Кръстословици 3“ и Мирослав Малчев от град Шумен от билет “Златните пирамиди 5“. Билет “Златната мина“ увеличи спестяванията на Гриша Найденов от град Мизия с чудесна печалба от 20 000 лева.

Чекове за суми от 10 000 лева грабнаха Ицо Младенов от град София от билет “Златните пирамиди за милиони“, Еленка Стойкова от град Бяла от билет “Кеш Кръстословици 3“, Йовко Димитров от град Пловдив от билет “Златната 7“, Венета Тихолова от село Рибарица от билет “Златните пирамиди за милиони 2“, Божидар Божидаров от сeло Кормянско от билет “Двойно кафе“ и Зоя Атанасова  от град София от “Лото +“.

16 късметлии получиха чекове за печалби от 5000 лева от щедрите билети и игри в шоуто. Всички щастливци може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Вие може да сте следващият късметлия с печалба от Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.