Коя е истинската Мия Кастийо?

Нето става таен съюзник на Матео, а самоличността на Мия Кастийо е поставена под въпрос в новия епизод на трилъра "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie). Ще успее ли хакерът да вземе последната кръвна проба, гледайте първо във Vbox7.com.

След като Нето случайно разобличава Матео и му помага да се измъкне навреме от поредната опасност, той става негов съюзник. Хакерът признава цялата истина на най-добрия си приятел. Въпреки че е бил жертва на лъжите на Матео, Нето разбира колко висок е залогът на задачата му. Опитвайки се да преглътне предателството на програмиста, той постъпва като истински приятел и му помага да стигне до последната си жертва.

Хакерът е на ръба на отчаянието, тъй като липсва само една от петнайсетте кръвни проби – тази на мистериозно изчезналата Хулиана Флорес. Подозренията, че Мия и Хулиана вероятно са едно и също лице, не дават мира на програмиста и на най-добрия му приятел. За да разсеят съмненията, Нето получава съдействие от негов длъжник в полицейския участък.

Времето на Матео изтича и за да постигне целта си, хакерът влиза в образа на различни личности. Това му коства доверието на брат му Фелипе и на любимата му Мия.

Коя е последната жертва от списъка с кръвни проби? Ще стигнат ли до нея Нето и Матео? Има ли шанс хакерът да си върне любимата? Отговорите се крият в новия епизод на "Аз съм никой" във  Vbox7.com

Гледайте "Аз съм никой" всеки вторник и петък във Vbox7.com.