“АБВ Карта” показва колко голяма е българската общност и раздава специални награди

Хиляди българи в над 43 държави, 21 столици и 417 града вече се включиха в “АБВ Карта” на адрес map.abv.bg. Това показва специалната дигитална карта на АБВ Поща, която цели да  очертае новите граници на българската общност във времена, в които много от българите живеят зад граница. Според статистиката след България, най-много потребители са се отбелязали във Великобритания и в Германия.

Дигиталната карта е част от кампания с посланието “АБВ Поща ни помага да останем заедно“. Макар и разделени, обаче, има нещо, което им помага да останат заедно и това е АБВ Поща – споделеният адрес на всички АБВ потребители у нас или в чужбина.

Всеки потребител на АБВ Поща, който иска да остави своята следа на картата, може да го направи до август, когато приключва кампанията. Участниците ще имат възможност да спечелят и големи награди – iPhone 8, таблети, слушалки и други. Късметлиите ще станат ясни след края на кампанията.

Всеки от нас може да помогне за очертаването на границите на българската общност днес, когато много от българите живеят извън пределите на родината си.

Отбележете се в специалната дигитална “АБВ Карта” на адрес map.abv.bg и ни и помогнете да превърнем картата на света в карта на България. Не тази, която  показва територията ни, а тази, която показва нас като общност.

Още информация за АБВ Поща може да откриете в блога на услугата >>> https://blog.abv.bg