Стела се сгодява за Мишо в новия епизод на риалити уеб сериала

След осма поред неуспешна среща Теа се осмелява да излезе с  преподавателя по философия на Стела в новия епизод на риалити уеб сериала “10 първи срещи“. Как ще протече запознанството и какво кара Теа да покани Ангел на среща номер десет, вижте първо във Vbox7.com.

Към края на експеримента “10 първи срещи“, Теа започва да губи вяра. За да разнообразят профила на участниците, с които се среща писателката, нейните приятелки Мина и Стела избират следващия кандидат. Обнадеждена след годежа си с Мишо, Стела среща младата писателка със зрял мъж. Проблем ли е разликата в годините за Теа, предстои да разберете в новия епизод на “10 първи срещи“.

Абстрахирайки се от възрастовата разлика, младата писателка решава да се запознае с него в заведението на Ангел. Петър е 37 годишен преподавател по философия. Той е интелигентен, зрял мъж, с чувство за хумор и е абсолютно олицетворение на един истински джентълмен, но с голям недостатък.

Срещата започва добре. Петър засипва Теа с куп въпроси и се опитва да определи нейните философски възгледи. Приятната атмосфера на запознанството им се променя, след като писателката разбира, че деветият участник в експеримента е с един неуспешен брак зад гърба си. Неусетно Теа се превръща в психолог на Петър и това води до поредната неуспешна среща от експеримента.

Докато красавицата се поддава на размисли за своите висши цели, Ангел прелива от щастие. Подновявайки контакт с бившата си приятелка Криси, барманът отклонява вниманието си от Теа. Подвластна на отчаянието и ревността, писателката решава да вземе нещата в свои ръце и кани Ангел на среща.

Има ли значение разликата в годините за една успешна среща? Какво кара Теа да направи крачка към Ангел? Отговорите ще откриете в новия епизод на “10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Гледайте “10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.  Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на "10 първи срещи".