Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Със страхотни печалби се сдобиха поредните късметлии в предаването на Национална лотария на 26 май по NOVA. Боряна Архипова спечели разкошния автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“. Тя прекрачи първа финалната линия на пътеката и веднага се настани в новата си придобивка. “Много благодаря. Не съм очаквала. За мен това е голям късмет“, каза Боряна. Късметлийката е лаборант по професия. Участва в игрите на лотарията за удоволствие и заради адреналина. В студиото я подкрепяше нейният приятел Иван.

Ивелина Ангелова и Георги Панев получиха достъп до щедрите сейфове. Ивелина е счетоводител по професия, а Георги работи като шофьор инкасатор. В играта победи дамата, след като Георги попадна на два символа “Х“, без да отвори нито един сейф с парична сума.  Захари Бахаров го изпрати с утешителна печалба от 1000 лева.

Победителката получи възможността да утрои спечелените 12 000 лева със съдействието на златните сейфове. Ивелина веднага уцели двата символа “х3“, които направиха печалбата ѝ страхотните 36 000 лева. 31-годишната късметлийка сподели, че със сумата ще вдигне голяма сватба. В студиото я придружаваше бъдещият ѝ съпруг Симеон, който я подкрепяше през цялата игра.

Щастливецът Петър Чернаев победи конкурентите си в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. “Колелото на късмета“ му отреди да играе за внушителния мега джакпот от 2 400 000 лева. Петър е на 49 години. Работи като фронт-офис мениджър в хотел. Участникът сподели, че много харесва играта "Лото 6 от 47“ и всяка сутрин, когато отива на работа, си пуска фиш. Благодарение на нея беше избран да участва и в предаването.

Петър даде три верни предположения и спечели 20 000 лева. Числото в сферата беше 20. Участникът предположи, че следващото ще бъде по-голямо, но се падна 6. Петър предпочете да не рискува и си тръгна с 20 000 лева, които ще похарчи за лично удоволствие, пътешествия и семейни покупки.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.