Гледайте щедрото шоу тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова ще връчат чек за 1 000 000 лева на шестия милионер за годината в Национална лотария тази събота от 19.30 ч. по NOVA. Витка Гайдарова си спечели огромната печалба от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

Щастливката ще разкаже как се чувства след невероятния късмет, който я споходи и за какво планира да похарчи сумата. С разкошни печалби  и много приятни емоции ще се сдобият още големи късметлии в щедрото предаване. И тази събота Захари Бахаров и Рая Пакова ще ги посрещнат с печалби за повече от 2 500 000 лева.

Пореден участник попадна в шоуто без жребий благодарение на билет “Американски долари“. Името на късметлията, който си спечели директно участие, е Зюхре Мердан. В коя игра ще участва и с каква печалба ще триумфира, предстои да разберем още тази вечер.

Не пропускайте да видите кой е поредният късметлия, който ще шофира нов автомобил от играта “На крачка от късмета“, както и с какви печалби ще забогатеят участниците от щедрите сейфове. Играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ ще повиши адреналина на поредния си финалист, като му осигури шанс да спечели колосалните 2 400 000 лева.

Гледайте щедрото шоу на Национална лотария тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.