Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Ирина Събева спечели чисто новия автомобил Renault Clio в предаването на Национална лотария на 2 юни по NOVA. Тя победи конкурентите си в играта “На крачка от късмета“, като първа прекрачи финалната линия на пътеката. Голямото щастие ѝ осигуриха монети с номера 2, 3, 1 и 12. Развълнуваната участничка се настани в новата си придобивка заедно със своята дъщеря Ралица, която ѝ стискаше палци през цялата игра.

Билет “Американски долари“ осигури директно участие в шоуто на късметлийката Зюхре Мердан. Бутонът на късмета определи тя да играе в “Сейфове“ заедно с Антоанета Спасова.

“Този билет ми беше подарък и не бях обърнала внимание, че печеля директно участие. Доста време стоя на нощното ми шкафче в очакване да го регистрирам, мислейки, че е участие в жребии за ТВ игри“, разказа Зюхре, която е счетоводител по професия.

Антоанета работи като медицинска сестра. “Дойдох с билета "Супер Лото +“, който ми е един от любимите заедно с “Кеш х 50“. Играя редовно от години. Не съм вярвала, че ще спечеля, но ето, че се случи“, каза Антоанета.

Зюхре си спечели страхотната сума от 24 000 лева от щедрите “Сейфове“. Нейната конкурентка натрупа 13 000 лева, но попадна на два хикса и си тръгна с половината от печалбата. Зюхре получи шанса да утрои спечеленото със златните “Сейфове“. Тя избра сейф номер 2, където попадна на “Х“ и предпочете да не рискува, като си тръгна с 24 000 лева.

Драгомир Димитров е големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлията завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 100 000 лева. Драгомир даде две точни предвиждания на сферите и спечели 15 000 лева. Последва бонус печалба, коя изненада участника с 5-дневна почивка за двама в Париж. Драгомир продължи напред и с две натискания на бутона увеличи печалбата си до 25 000 лева. Безупречната му игра беше белязана и от една грешка. Драгомир рискува, като даде още две правилни предположения, а печалбата му набъбна до 40 000 лева, с които се отказа. 

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.