Събитието ще се състои на 19 и 20 юни в Античния театър

Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен театър Пловдив. Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните хитове на двамата изпълнители, така и на песни от новия им съвместен албум "44/876", който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Sting пристига със собствен шеф готвач, който ще приготви любимите му ястия с най-висококачествени български продукти!

Деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да бъде открита в сайта на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място. На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Поради големия интерес към събитията, се съветват всички фенове да дойдат по-рано, за да заемат навреме местата си. Концертът ще започне около 20.00 ч., и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна и за двата концерта.

NOVA е медиен партньор на събитието.