От 22 юни във Vbox7.com Миглена Каканашева-Мегз и нейните ангели ще търсят новата Instagram кралица на България

Ясни са участничките в новия уеб риалити проект на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen. Шест ще бъдат прекрасните дами, които ще се борят за признанието новата Instagram кралица на България. Красавиците са избрани измежду хиляди кандидатствали и под зоркото око на водещата Миглена Каканашева – Мегз ще се борят за короната. Стартът на бляскавото ново уеб шоу е 22 юни във Vbox7.com, а какво предстои да се случи?

Кандидатките за слава ще се изправят пред редица предизвикателства в опита си да спечелят победата и да станат част от Megz Angels. Именно изкусителките от най-нашумелия моден проект у нас ще помагат на водещата Мегз и на самите участнички да преминат през различни онлайн и офлайн изпитания. Прекрасната Биляна Лазарова, атрактивната Петя Стоянова, момичето с много лица EVA и моделът Бояна Маринова ще дават на кандидат-ангелите ценни насоки и ще им помогнат да сбъднат мечтите си.

Цяло съзвездие успели българи пък ще влязат в ролята на ментори на участничките в проекта и с експертни съвети ще дадат шанса да се доближат до короната в InstaQueen. Във всеки епизод на риалити шоуто ще има нова вълнуваща задача, а сред помощниците на топ дизайнерката Мегз ще са  фитнесмоделът Биляна Йотовска, писателят и журналист Любен Дилов–син, любимият имиджмейкър и пиар на звездите Ива Екимова, лъчезарната Александра Петканова и звездата в мистъри уеб сериала "Килерът" Никол Андонова. Коя от кандидатските за победата ще направи перфектното селфи, коя има най-добър моден усет и кой ще грабне победата в предизвикателството за най-добър грим - всичко това и още много изненади от 22 юни във Vbox7.com.

По темата

"Много се вълнувам, защото ще бъда безкомпромисната и много работеща Мегз. Ще бъда в тази взискателна роля, защото искам да науча момичетата да работят. Идеята ни е да покажем и другата страна на красивите момичета и лъскавия живот" - разкри преди броени дни в предаването "На кафе" топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Кой са шесте късметлийки и коя от тях ще грабне мечтаната победа, на 22 юни не пропускайте пилотния епизод на новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com!

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.