Краси Боев се срещна с красивите участнички в шоуто

Репортерът на "Събуди се" Краси Боев срещна зрителите с няколко много красиви момичета, които участват в уеб риалитито InstaQueen на 7Talents във Vbox7.com. Мечтата на Доби Тафкова, Десислава Златева и Ивомила Петкова е да се снимат, да публикуват снимките си в социалните мрежи и... да печелят пари от тях. Оказва се, че това е напълно възможно. 

Те нашумяват още и като претендентки за мястото на ангел на известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз. Краси Боев им организира световно първенство по селфи и опита да разбере какво губи и какво печели човек, когато търси популярност в интернет. 

"От началото на InstaQueen досега се промениха много неща за мен - последователите ми се увеличиха с 20 000! Тази година започвам да уча софтуерно инженерство в София и преди да се гмурна в тази сфера, реших да се пробвам тук", - разкри причината за участието си в шоуто Ивомила Петкова.

"Вече имам много фен страници, със всякакви имена. Благодаря на всички, които ме подкрепят. Аз искам да се занимавам с шоубизнес още от малка и никога не съм имала друг план за себе си" , пък сподели Доби. 

"Радвам се, че мога да покажа таланта си пред повече хора, защото пея. Животът не е правене на селфита, но когато ги има, трябва да са усмихнати. Вече не е модерно да си перфектен" - допълни Десислава. 

"Иска ми се да бъда учителка на тези принцеси. Ние ги учим как да използват правилно красотата си и славата, с която тепърва ще се сдобият и как от този добър старт те да изградят нещо полезно и градивно за живота си", разказа треньорът им Миглена Каканашева - Мегз. 

Предаването стартира в началото на юли, а първият епизод е гледан над 250 000 пъти. Уеб шоуто има над 2,5 милиона гледания на всички платформи. Продуценти на предаването са 7Talents. 

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.