Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Любимата приказка на малки и големи "Пепеляшка" оживява в ефира на KINO NOVA в третата седмица от шестия сезон на кампанията "Великият понеделник". Красивата екранизация на отличения с БАФТА за режисура Кенет Брана дава съвсем различен поглед към класическата история и събира цяло актьорско съзвездие като Кейт Бланшет, Лили Джеймс, Ричард Мадън, Хелена Бонъм Картър, Стелън Скарсгард, Холидей Грейнджър и Софи МакШийра.

Младата Елла (Лили Джеймс) заживява със своята мащеха (Кейт Бланшет) и двете й завистливи дъщери, превръщайки се в слугиня, изцапана с пепел и мръсотия. Надежда в живота й внася приятен непознат, който, без тя да подозира, се оказва самият принц. С помощта на феята кръстница (Хелена Бонам Картър), една тиква и няколко мишки, Пепеляшка отново успява да срещне красивия принц.

В шестото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", освен че ще се забавляват с избора на любимия си филм, зрителите ще печелят и награди – всяка седмица двама от всички гласували ще получат страхотен брандиран подарък.. Тази година всичко е 6 – затова и филмовите предложения всяка седмица ще бъдат 6, а не 5, както досега. Любителите на качествените филми могат да направят своя избор на специалния сайт на “Великият понеделник” -  https://greatmonday.bg. На финала на емблематичната за KINO NOVA кампания, в която властва зрителят, също има изненади. За да бъде всичко 6, големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Новите филмови заглавия, за които може да глaсувате, вече се намират в сайта на "Великият понеделник", а още информация за кампанията може да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".