Как да създадете визия за 15 минути?

Кандидатките за короната на InstaQueen Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава се впускат в поредното сложно предизвикателство. Ще успеят ли красавиците да създадат звездна визия с подръчни материали, разберете в новия епизод на бляскавото шоу.

Мегз подлага на изпитание креативността, бързината и мултифункционалността на момичетата. Те разполагат с 15 минути да създадат най-подходящия грим и прическа с ограничен брой материали. Задачата им не спира до тук. Докато подготвят визията си, те трябва да заснемат видео, в което обясняват стъпка по стъпка действията си.

Ментори в това изпитание са гримьорът на звездите Цецо Андреев и коафьорът на елита Момчил Спасов. Звездният екип допълва и лъчезарният ангел на Мегз – Бояна. Техните съвети и критики, базирани на дългогодишната им практика, помагат на кандидат-ангелите в изпитанието.

Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава ще имат 15 минути да направят най-добре представящата ги визия, но ще успеят ли заедно с това да установят нужната комуникация с последователите си?

Кой е най-важният елемент във видео уроците? Как може да създадете кок за 30 секунди? Кой от кандидат-ангелите показва най-добри познания в оформянето на косата и грима? Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете в новия епизод на бляскавото риалити InstaQueen, първо във Vbox7.com.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.