Късметлията се казва Стоян Колев и работи като заварчик

Град Ямбол, където падна рекордният джакпот от 12 милиона лева, вече има втори милионер от Национална лотария. 45-годишният Стоян Колев забогатя с 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони 2" и стана единадесетият милионер за годината. Топ късметлията Димитър Митев, който спечели големия джакпот, лично поздрави своя съгражданин.

Стоян е заварчик в австрийска фирма. Участва редовно в игрите, а след изключителния успех споделя, че е изненадан от късмета си. Последното щастливо число, което попълва реда за голямата печалба, излиза в бонус числата.

"Все още не мога да повярвам, че спечелих 1 000 000 лева. Аз съм емоционален човек и много се развълнувах. Птичката кацна на рамото ми", казва късметлията. С част от огромната сума първо ще погаси кредита си. Стоян плaнира цялостен ремонт на апартамента си, а в близко бъдеще ще си купи къща.

Рая Пакова запозна двамата милионери от Ямбол. Топ късметлията Димитър Митев поздрави своя съгражданин за печалбата. Димитър разказа, че след спечелването на джакпота се чувства по-спокоен, не спира да пътува и е истински щастлив. "Сега наистина се наслаждавам на живота", казва той. Димитър посъветва новия милионер да направи същото – да се радва на живота и да осъществи много пътешествия.