Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

"Благодарение на Национална лотария животът ни коренно се промени". Това каза късметлийката Витка Гайдарова, която спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“ в предаването на 1 септември по NOVA.

Витка е погасила кредита си и е помогнала на сина си с парите. Той е прекратил работата си в чужбина и се е завърнал в България. „Купих два апартамента. Голям за децата и по-малък за мен“, разказа Витка. Тя показа на Захари Бахаров нейното жилище. Наесен с част от парите късметлийката ще отиде на екскурзия. Витка сподели, че се чувства идеално в момента и си пожелава да е здрава.

Рая Пакова се срещна с Фатме Мустафа, която си спечели 500 000 лева от билет „Супер Лото+ 2017“. „Още на третия ден парите бяха преведени и когато видях есемеса, просто не можах да повярвам“, разказа Фатме. Най-напред щастливката е почерпила за късмета си. След това е изплатила кредита си и е дала пари на двете си деца за апартаменти, и нови коли.

Турнето премина и през късметлийката Мария Митова, която си спечели чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“. „Новата кола е невероятен подарък. Вози много хубаво“, каза тя. Мария сподели, че участието в предаването ще ѝ остане прекрасен спомен за цял живот.

Късметлийката Борислава Гарова е погасила кредита си за жилище с печалбата от 42 000 лева от играта „Сейфове“. Тя сподели, че емоциите в предаването са неописуеми. „Преживяването е невероятно. Пожелавам на всеки да го изпита“, каза още Борислава.

Екипът на Национална лотария гостува и на Татяна Тодорова, която си спечели 50 000 лева и цели две бонус печалби от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметът ѝ се усмихна с чисто нов автомобил и 5-дневна екскурзия за двама в Барселона. „Предаването беше един сбъднат сън, който се реализира пред очите ми“, каза Татяна.

Не пропускайте да видите кои са другите късметлии, през които ще премине турнето на Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.