Историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът" тази събота по NOVA ще припомни на зрителите как красиво момиче изложи живота си на огромна опасност със своето фриволно поведение. 16-годишната Йоана от Враца се подлъгва по симпатиите на мъжете и подкрепяна от лекомислието на своята приятелка Стела, тя попада в кошмарна ситуация, от която излизането е трудно. Двете ученички превръщат забавлението в цел на живота си. Те се обличат прекалено предизвикателно, непрекъснато ходят по купони, редовно закъсняват вечер и не спират да флиртуват. Йоана и Стела дори се състезават по бройка на мъжете, с които са били. Поведението им се отразява и на успеха в училище, който драстично спада, но двете нехаят. 

 
Родителите на Йоана са все по-възмутени и се опитват всячески да вразумят дъщеря си, но без успех. Случва се най-лошото - момичетата са нападнати от по-възрастен насилник, който не се спира пред нищо. 
 
Каква ще е участта на красивата Йоана и дали спасението за нея ще дойде, преди да е станало твърде късно, зрителите ще разберат в “Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA