Поетът разказва за работата си в предаването с Гала в интервю за ОК!

"На кафе" ми дава възможността ежедневно да комуникирам с хора, от които имам какво да науча, и се старая да го правя. Радвам се, че успяваме да избегнем негативните теми от новинарския поток и да се фокусираме върху доброто около нас. Има крайна нужда от такова телевизионно пространство, затова и мотото на този сезон е "Животът е хубав". А той, вярвам, е такъв, стига да подострим сетивата си за него. Гала е феноменална, а екипът на предаването прави всичко необходимо, за да се чувствам все по-добре с всеки изминал ден.” Това споделя  Илиян Любомиров в интервю за списание ОК!

От тази есен талантливият млад български поет, изявяващ се с псевдонима си Августин Господинов, има ново поприще - той е част от новите лица в сутрешното предаване "На кафе", където в компанията на Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Юлиан Константинов и Андреа Банда-Банда коментират хубавите неща от живота.

“Гледам на телевизията по-скоро като на изразно средство. Ако наистина имаш какво да кажеш, тя просто ти дава възможността да достигнеш до по-широк кръг от хора. Иска ми се да вярвам, че участието ми в предаването носи поне мъничко смисъл в сутрините на зрителите ни, или поне ги кара да се усмихнат”, разкрива поетът.

Какво още разказва поетът за личния и професионалния си живот, четете в новия брой на списание ОК!

Не пропускайте коментарите му в “На кафе” всеки делничен ден от 9.30 ч. по NOVA.