Емануела, Весела, Албена, Никита и ЯЯ са номинирани за изгонване

Вторите номинации в  Big Brother: Most Wanted 2018 бяха “Очи в очи“. Съквартирантите трябваше да се изправят един срещу друг и да кажат имената на двама участници, които номинират за изгонване. Най-много номинации, цели пет, събра Албена Вулева. Единственият мъж попаднал в номинациите е Стоян Роянов ЯЯ. Съквартирантите не разбират музиканта и не са сигурни дали играе, дали е в мисия, или наистина е толкова ексцентричен.

Вижте творческия процес зад мюзикълa „Ах, този Джизъс!“

И тази вечер ЯЯ не успя да направи своите номинации. Стоян заяви, че Big Brother е уникална игра, но не намери доводи за номинацията си на Емануела. Големият брат не прие номинацията му и наказа Съквартирантите, като ги лиши от ток. Как ще живеят участниците без ток и как ще се отрази това на ЯЯ, следва да видим в следващите дни на Big Brother: Most Wanted.

Голяма радост: Храната и топлата вода се завръщат в Къщата

Този четвъртък видим и стартът на снимките на “Ах, този Джизъс“. Как се справят Съквартирантите със задачата, само в четвъртък вечер точно в 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Big Brother: Most Wanted 2018 и на официалната Facebook страница на предаването.