Албена Вулева получи щита на SDI

Вторите елиминации в Big Brother: Most Wanted се проведоха в гореща атмосфера. Весела Нейнски e вторият Съквартирант, който напусна шоуто. Напускането ѝ натъжи най-много Албена и Джулиана, които видимо бяха изненадани от избора на зрителите. Пред Ники Кънчев, Весела сподели, че дава щита на SDI на Албена и заяви, че има няколко човека, които искат да победят в шоуто.

Снимки от елиминациите може да разгледате ТУК

След изпълнението на мисия “Ах този Джизъс!“ Съквартирантите бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко бяха обнадеждени, че отново ще имат топла вода и достъп до склада.

Играта на характери загрубява - Big Brother: Most Wanted 2018

Радостта им обаче беше помрачена от Big Brother, който отново наложи санкции заради Златка и Емануела, които свалиха микрофоните си и се скриха в банята. Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Големият брат предложи на двете да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха Съквартирантите.

Никита срещу всички - Big Brother: Most Wanted 2018

Този вторник ще видим и какво се случва в новата мисия “Уагабунга“, както и кой наруши тайната на номинациите и какво следва от това. Всичко това само в Big Brother: Most Wanted този вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.