Боби напусна шоуто по собствено желание

На живо и то очи в очи се проведоха последните номинации в Big Brother: Most Wanted 2018. Предпазен с щита на SDI беше Гъмов, който не можеше да бъде номиниран, но от своя страна той номинира Никита и двойката на Златка и Благой.

Елхичките срещу Снежните човеци в Коледния куиз на Big Brother

Най-много номинации, цели седем, събра Никита. Всички останали Съквартиранти я номинираха. Основната причина за това е ситуацията, в която постави Златка и Благой. Дори присъствието на Борислав, когото Съквартирантите споделиха, че харесват, не успя да я спаси. След нея с по три номинации се наредиха Цветан и Уош. Според повечето гримьорът е шумен и не е искрен, а Стефан получи номинациите си защото Съквартирантите смятат, че няма собствено мнение. В номинации попаднаха още Стойко, Албена, Златка и Благой.

Борислав споделя болката си - Big Brother: Most Wanted 2018

По време на живото предаване Къщата напусна Борислав. Стана ясно, че той е отказал категорично да остане в шоуто заради лични причини и ангажименти, които го чакат навън. Как ще се справя Никита без опората на Боби в Къщата, особено когато стана ясно, че всички Съквартиранти искат тя да е навън, следва да видим в следващите епизоди на Big Brother: Most Wanted 2018 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.