Не пропускайте премиерата на българската криминална комедия на 1 март – на голям екран и в ефира от 20.00 ч. по NOVA

“Има такива жени като героините в “Господин Х и морето”. Сценаристите са търсили определени типажи дами и техните семейства”, разкриха Доротея Толева, Станислава Николова и Калин Врачански в “Плюс – Минус. Коментарът след новините”. Тримата актьори се превъплъщават в някои от главните роли на новия български сериал, който стартира този петък от 20.00 ч. по NOVA.

“Най-хубавото е, че от всички образи на героините в “Господин Х и морето” може да направиш идеалната жена. Допълват се”, смята Калин Врачански.

“Представих си, че моят герой може да стъпи на образа на “Бел Ами”. Затова и визията му наподобява неговия образ с тези мустаци, които са основен негов атрибут и линия в романа на Ги Дьо Мопасан. Дори има един кадър, който натрапих на режисьорите, където се вижда романа “Бел Ами”. Моят човек успява да открие при първата среща с някого неговите страхове и желания“, разкри актьорът.

"Дяволското гърло" и "Господин Х и морето" с гала премиера на голям екран

В криминалната комедия “Господин Х и морето” Калин Врачански се превъплъщава в чаровен измамник, който се възползва от своя чар и влиянието му върху нежния пол. В реалността актьорът не се възприема като плейбой и се радва, че има възможност да изиграе такъв в сериала и то в компанията на страхотни актриси. Доротея Толева и Станислава Николова са две от дамите, с които Врачански ще се “забърка” в сериала.

Криминалната комедия "Господин Х и морето" започва от 1 март по NOVA

“Моята героиня е застаряващ бивш модел, омъжена за култивиран варненски гангстер. Смятам, че този семеен модел не е голяма рядкост”, сподели Доротея Толева.

"Господин X и морето" със собствен влог

“Моята героиня пък е сключила брак чрез разума си. Всичко е прекрасно, има идеалното семейство, но искрата между нея и мъжа ѝ отдавна си е отишла. В момента, в който се появява някой, който е по-интересен, в нея пламват нови чувства”, разказа  Станислава Николова.

Най-новият български сериал “Господин Х и морето” носи заплетени комични любовни и житейски ситуации, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и отношенията му с четири различни жени. Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш.

Поредицата, определяна като комедия и криминале едновременно, е заснета основно във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева. Режисьори на сериала са Станислав Тодоров - Роги, Димитър Коцев - Шошо, Дмитър Гочев, а сценаристи са Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова, Иван Ланджев и Владислав Тинчев.

На 1 март “Господин Х и морето” ще направи своята премиера едновременно на телевизионния и на големия екран. Първи епизод ще бъде прожектиран специално в Синема Сити в мол Парадайз, където ще бъде първата му среща със зрителите и феновете на българското кино. От 20.00 ч. криминалната комедия ще направи и своя дебют в ефира на NOVA.