Актьорите от най-новите продукции на NOVA ще споделят с публиката старта на дългоочакваните заглавия

"Дяволското гърло" и "Господин Х и морето" ще направят своите премиери едновременно в ефира на телевизията и на голям екран в киносалоните. На 28 февруари криминалната драма "Дяволското гърло" ще излъчи първи епизод и ще се срещне с публиката в Синема Сити в мол Парадайз, а ден по-късно - на 1 март ще бъде показан и първият епизод от криминалната комедия "Господин Х и морето".

"Срещата с публиката е изключително емоционална за нас. Премиерите на голям екран ни дават възможност не само да представим качеството на заснемане в мащаб, но и да видим реакцията на зрителите, чието одобрение е най-важният критерий за добре свършена работа. "Дяволското гърло" се различава от всичко правено до момента у нас, а на зрителите им предстои да се уверят, че продукцията е на световно ниво във всяко едно отношение", споделя продуцентът Евтим Милошев. 

"По време на медийната прожекция на "Господин Х и морето" за първи път видяхме реакцията на по-широк кръг зрители – всички се смееха и усетиха духа на сериала. Очаквам на премиерата да е същото - хората да се забавляват и разбира се, да се запознаят на живо с актьорите“, коментира Димитър Гочев, продуцент на сериала.

Не пропускайте премиерите на най-новите български сериали "Дяволското гърло" на 28 февруари и "Господин Х и морето" на 1 март  – на голям екран и в ефира на NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес