Сайтът е подготвил за читателите си игра, в която те ще споделят какво ги вдъхновява

С над 1,3 млн. посетители месечно (real users по данни на Gemius за февруари), един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg отбелязва 10-ия си рожден ден. Сайтът, който тръгва под това име на 15 март 2009 г. (преди това е Netinfo.bg), се отличава с баланс между актуални и любопитни теми, мултимедийно отразяване на новините, развлекателно съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория, обзор на най-коментираното и споделяно в интернет пространството и социалните мрежи. Vesti.bg не спира да се развива и трансформира заедно със своите потребители вече цяло десетилетие. 

За 10 години Vesti.bg са публикували 173 960 заглавия, а само за една получават 361 622 коментара. Сайтът отбелязва силно присъствие и в социалните мрежи с над 170 хиляди последователи във Facebook и над 6500 в Instagram. За последната една година пък статии от Vesti.bg са четени общо 359 699 934 пъти (по данни от Google analytics). Всички останали интересни факти за юбилея може да прочетете ТУК.https://www.vesti.bg/

Успехът на Vesti.bg се дължи на модерния подход на редакторския му екип, чрез който потребителите могат да следят водещите събития от страната и чужбина, а в същото време да са в час и с най-актуалните новини в социалните мрежи. Сайтът „говори“ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните съвременни онлайн медии у нас.

По повод рождения си ден, Vesti.bg стартира специална игра, а четирима късметлии ще получат страхотни награди – електронни четци. Всеки желаещ да участва може да напише в кратък текст (максимум 500 думи) 10-те неща, които го вдъхновяват ежедневно и да ги изпрати на games@netinfo.bg. Подробна информация и правила за участието в играта можете да прочетете ТУК.

Vesti.bg влиза в портфолиото на една от водещите български дигитални медийни компании Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. В портфолиото на компанията са още сайтовете АБВ Поща, Vbox7.com, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други.