Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

В „Събуди се“ тази неделя по NOVA очаквайте ексклузивно интервю с румънския боксьор на Богдан Дину. Мартина Ганчева и оператора Георги Георгиев пътуваха до румънския град Бузъу, за да се срещнат със съперника на български шампион Кубрат Пулев в предстоящия мач на 23 март в прочутата зала „Хангара“ в Коста Меса, щата Калифорния. В този сблъсък Кобрата залага статута си на официален претендент за световната титла във версия IBF, която сега се държи от Антъни Джошуа.  Кой обаче е неговият противник? Наричат Диу Снайперистът. Заради точния мерник. Съперникът на Пулев съвместява кариерата си като боксьор с тази на агент от специалните части на полицията в Румъния. За останалото ще разкаже самият той тази неделя в „Събуди се”. В предаването ще видите още:

Развод по британски и последиците за Европа. Какво ще се промени за българите на Острова?

Когато сбогом е само начало. Константин Трендафилов – Papi Hans с нова роля и нова песен.

Херкулес от Червен бряг, който донесе злато за България. Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар в студиото на NOVA.

В неделното издание на предаването очаквайте и най-откровеното интервю на звездата от „Откраднат живот” Наум Шопов пред Мариян Станков – Мон Дьо. Обикновен разговор, без претенция и без пудра. Един млад мъж, в чиято кръв тече изкуството, но чиято реалност е медицината. Наум извън клишето за династийният актьор, за колко е смешно да го наричат секссимвол, за славата, която не иска, за любовта, която му дава пълно щастие и за България, в която избра да остане.

Гледайте "Събуди се" в неделя с водеща Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.