Познавате го като кореспондент на NOVA зад океана, но и като един от малкото българи, имали честта да интервюират холивудски знаменитости на червения килим на „Оскарите“

Ясен Дараков е първият мъж, който списание ОК! кани в рубриката си „Любимите 10“, а това са неговите любими неща...

1. ПРИЯТЕЛИТЕ

Не мога без тях! Заобиколил съм се с хора, които ме правят по-добър – и като човек, и като професионалист, и като купонджия. Защото тези, които ме познават само от екрана, не знаят колко много обичам да излизам, да се забавлявам до сутринта.

2. BREAKING NEWS

Извънредната новина, заради която тръгваш, където се налага. Имам винаги стегната чанта с багаж - go bag, както я наричат американците. Цялата организация и живите връзки на извънредните новини ме поддържат жив.

3. СКАЧАНЕ С ПАРАШУТ

Не знам дали е защото излагаш живота си на риск, или защото се чувстваш абсолютно свободен, но скачането с парашут е най-любимото ми занимание. Харесвам също и in-door skydiving, което се практикува във въздушен тунел.

4. „ТЮТЮН“

Любимата ми книга и според мен, единствената на български писател, която е на световно ниво. Героите, събитията и изводите от романа са валидни и днес: "Имаше някаква мафия, която управляваше невидимо държавата..."

5. ОСКАРИТЕ

Защото е красива приказка, в която всичко е перфектно, всички са красиВи и трае няколко часа, В които аз и зрителите бягаме от ежедневните проблеми и лошите новини.

Останалите 5 любими неща на Ясен Дараков може да прочетете на страниците на списание OK!