Гледайте най-щедрото предаване тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Много емоции, адреналин и големи печалби очакват поредните участници в шоуто Национална лотария на 18 май по NOVA. Те ще премерят късмета си в щедрите игри, а докато се забавляват, ще имат шанс да спечелят печалби за повече от 2 500 000 лева.

Чисто нов автомобил, паркиран в студиото на Национална лотария, ще намери своя собственик сред тримата участници в играта „На крачка от късмета“. Щедрите сейфове ще попълнят банковите сметки на двама късметлии, а финалистът в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще получи шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Десетки късметлии изпитаха тръпката от спечелването на големи печалби през последните дни. Щастливците ще споделят вълнението от успеха си в студиото, а Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев ще осребрят късмета им с чекове.

Сред тях е поредният късметлия, който се сдоби с печалба от половин милион лева. Не пропускайте да видите при кого отиде чекът за голямата сума в шоуто тази събота от 19.30 часа по NOVA.