Никола разказва за приключението Hell’s Kitchen в „На кафе”

Никола споделя, че най-близките му хора се гордеят с него и смятат, че е успял да спечели хората, нищо че голямата награда отиде при друг. Но в едно такова предаване може би точно симпатията на зрителите е най-важна. Той признава, че получава и някои критики. „Казват ми, че е трябвало да бъда малко по-напорист. Да следвам целта към победата по-устремено.

Никола: Мислех, че ще стана уеб дизайнер

 „Аз просто не го показвам това нещо. Както повечето хора в Hell’s Kitchen, бях отишъл, за да победя. Мислех, че заслужавам и мога да спечеля, но не държах всичко да го знаят”, споделя Никола. „Когато си по-емоционален, целият стрес с изолацията започва да ти се отразява много тежко. Това ми изигра лоша шега. Чилева определено беше най-мотивираната от всички. Така че логично спечели”, призна гостът.

„Отличникът“ Никола срещу „бунтарката“ Чилева на финал в Hell’s Kitchen 2019

Никола разказа, че сега най-често се вижда с Весо от формата. „Най-хубавите моменти в Hell’s Kitchen бяха на финала, защото ставаше и по-интересно. В предпоследния епизод, когато Койчев и Димова ни саботираха, ние този момент го чакахме през цялото време. Много се забавлявах тогава. Иначе в къщата нямахме много забавления – нито телефони, нито интернет, нито телевизия. Опитахме се да играем на карти, но ни разрешиха. Затова играехме на филми и асоциации и така се забавлявахме”, разказа Никола.

Ако искате да видите как героят от Hell’s Kitchen играе на филми и да чуете още какви неща споделя за себе си и за неговите „вкусни” истории, гледайте цялото видео в „На кафе”.

Повече за предаването може да намерите във Facebook страницата на "На кафе"