Припомняме си участието на Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов тази седмица

С много хумор, любопитни разговори и състезателен дух ще си припомним 7 сезон на „Черешката на тортата”. Тази седмица ще видим отново как Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов се състезават за престижния плакет и титлата „Домакин на седмицата”. Всеки от тях вече има необходимите умения, знае каква е печелившата стратегия и е твърдо решен да излезе от кулинарното шоу като победител. Не пропускайте да си припомните оспорваното съревнование в „Черешката на тортата” – от понеделник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

Фицата ще открие седмицата с вечеря не къде да е, а в дома на сестрата на съпругата си. Във вторник Иво Инджев ще отведе групата във вилата си на село, за да ги посрещне с био продукция от собствения двор и златни пъстърви, уловени от местния рибарник. Реномето на кулинарен експерт  задължава Камелия Воче да се представи перфектно, затова тя ще сътвори една много приятна вечеря в студиото си. В четвъртък най-младият член в групата – Рут Колева, ще отвори вратите на дома си, където отскоро живее с новия си приятел. А в петък Мира Добрева ще изненада компанията с вечеря в къщата на добър приятел.   

Поредната седмица на кулинарното шоу ще донесе още една порция свежи идеи, разнообразни специалитети, добро настроение и изненади за зрителите всяка делнична вечер.

Не пропускайте „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.