Юлиян прати най-силния играч от Прабългари на битка за оцеляване

Изненадите в „Игри на волята: България“ не спират. Станахме свидетели на предателство от близки приятели, разделение на племена, саботаж на мисии, а тази вечер и на голяма стратегия. Днес се проведе първата за седмицата номинационна битка. В нея, по-голямата част от племето на Траки влезнаха с мисъл за загуба, за да могат да номинират Атанас, но младият инженер ги изненада, като се справи сам с пъзела и успя да избегне номинациите. Най-бързи бяха Славяни, за които пъзела редиха Амелия – Мира и Йоана. Прабългари бяха най-бързи по трасето с лодката, но на пъзела се оказа, че за загубили една част и не успяха да го сглобят. „Бях срещу три отбора“, възкликна Атанас, дали всъщност той не се оказа най-големият победител днес?

Прабългари отново в лукса в „Игри на волята: България“

След това станахме свидетели на едни от най-интересните номинации до момента в шоуто. Всички от Прабългари очакваха поредна номинация на една от жените и всичко остана в ръцете на Юлиян, който изненада всички и даде гласа си за Георги, с което изпрати най-силния играч от племето си на битка. Учителят заяви, че изпраща Георги, защото е сигурен, че ще победи и ще се завърне, но истината е, че Юлиян показа на всички, че е голям стратег и за него участието в шоуто не е за спорта, а той е тук, за да го спечели. До къде ще стигне обаче, следва да видим.

„Игри на волята“ през очите на Илиян от племето на „Траките“

Утре вечер е втората номинационна битка. Дали Траки отново ще играят, за да загубят и най-накрая ще успеят да номинират Атанас или задружните Славяни ще трябва да номинират свой, ще разберем утре вечер от 21.00 часа по  NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.