Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Четвърта седмица, изпълнена със спиращи дъха екшън предложения, предстои във „Великият понеделник“. В битка за любовта на киноманите един срещу друг се изправят лентите „Медальонът“ и „Газ до дупка“. Зрителите ще могат да подкрепят своя фаворит на специалния сайт: https://greatmonday.bg. Филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен в понеделник, 27 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първата лента, която ще се бори за победата в новата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“, е екшън комедията „Медальонът“. В нея Джеки Чан се превъплъщава в ролята на Еди, ченге от Хонг Конг, което претърпява инцидент с тайнствен медальон. След него той се превръща в безсмъртен воин със свръхчовешки сили и търси помощта на британския агент на име Никол. Двамата се впускат в опасно приключение, за да разбулят мистериите около медальона и да победят злия Снейкхед, който иска да злоупотреби със силите на талисмана.

„Газ до дупка“ е второто предложение, което може да покачи адреналина на киноманите следващия понеделник. Филмът разказва историята на братята Андрю и Гарет Фостър, които могат да се похвалят със завидни шофьорски умения, както и с това, че са най-добрите крадци на коли в света. Братята решават, че ще откраднат безценната кола на шефа на мафията в Марсилия – Джакомо Морие – рядък модел Бугати от 1937 г. Морие вижда потенциал в момчетата и започва да използва уменията им, за да отмъсти на най-големия си враг – Макс Клемп. Залогът е голям, а опасността расте с всеки изминал миг. Единственият въпрос е дали ще успеят да се справят с това твърде опасно предизвикателство…

Киноманите могат да дадат своя глас на сайта https://greatmonday.bg, както и през Facebook страницата на канала. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

"Великият понеделник" дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.