Малобройните Жътвари спечелиха значителна преднина и подредиха пъзела си преди противника

В последната отборна битка за сезона племената трябваше да се превърнат в диви зверове, ако искат да запазят своята цялост. Щафетна игра с плуване и преминаване през тежко трасе, отвеждащо до пъзел, определи кое племе да се спаси от номинации. Предимството, което Лазаринов спечели за Рибарите в Капитанската битка, им осигури една минута преднина.

Устремът на Жътварите към победата се видя в преминаването им по трасето – макар и по-малобройни, те успяха да настигнат противника и дори да го задминат. С общи усилия жълтия отбор подреди пръв пъзела във финалната част от предизвикателството и изпрати Рибарите на Номинационен съвет.

Жътварите изпратиха Тодор на елиминация в „Игри на волята: България”

Събирането край лагерния огън се оказа едно от най-нетрадиционните за сезона и демонстрира истинското спортсменство и уважение между играчите на синьото племе. Екатерина не скри чувствата си и със сълзи на очи заяви, че за първи път се намира в племе, за което си струва да се бори. Останалите подкрепиха думите ѝ, а безстрашните Чудомир и Милен призоваха съотборниците си да изпратят тях в битка срещу Тодор. Молбата на фитнес инструктора беше уважена от по-голяма част от съотборниците му и по този начин той се превърна във втория номиниран, който отива на последния елиминационен двубой във втория сезон на „Игри на волята: България”.

Любомир: Джералдин се превърна в моя кауза в „Игри на волята: България”

Пред какво изпитание ще бъдат изправени двамата воини и кой от тях ще се заеме мястото на финалист? Не пропускайте да разберете развоя на мъжката битка между Тодор и Чудомир тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

А в понеделник от 20:00 ч. в дълъг епизод зрителите ще видят две индивидуални битки, които ще разкрият кои са най-издръжливите и амбицирани играчи, готови да грабнат наградата от 100 000 лв. в приключенското риалити.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.