Инженерът и влогър разказа в „На кафе” за преживяното в приключенското риалити

Директна елиминация в Капитанската битка извади стратега сред Жътварите от надпреварата за 100 000 лв. Любомир беше сред най-спокойните и търпеливи играчи във втория сезон, а съплеменниците му понесоха загубата тежко.

“У мен има капчица разочарование, че точно на крачка от финала се провалих, но не мога да кажа, че ме е яд. Хората винаги се стремим да искаме повече, но според мен трябва да бъдем една идея по-смирени. Аз съм щастлив, че изобщо успях да стигна до тук, че преминах през толкова много предизвикателства, че бях избран и имах възможността да изпитам цялата тази емоция”, категоричен в той.

Директна елиминация в капитанската битка отстрани Любомир от „Игри на волята: България”

Добрият нрав на инженера и влогър и отношението му към живота и това да гледа по-спокойно на нещата му помогнаха да не влиза в интриги по време на участието си в „Игри на волята: България”. „Излишно е сам си внасям допълнително напрежение. Винаги гледам от позитивната страна и това много ми помага”, споделя той.

Любомир разказва, че е искал да се запише за кастинг за първия сезон на риалити формата, но обещание към брат му за голямо пътуване в САЩ е променило плановете му. Решил е да изпита себе си и отношенията с един от най-близките му хора, а впоследствие да се пробва в приключенското предаване – сравнява връзката им с тези на Екатерина и Йоанна. „Реших да опитам с брат ми. Залогът беше, ако мога да издържа с него два месеца в една кола, защото буквално живеехме в нея, значи съм готов за „Игри на волята”. Проверих колко могат да ми издържат нервите”, с усмивка разказва той.  

Николай Стефанов: Моят фаворит в „Игри на волята: България“ е Любо

Инженерът е един от малкото участници, който заявява, че му е било по-приятно да живее край Дивата река. „Аз най-вече това исках да изпитам от предаването, точно тази емоция – да си тествам границите, да видя как ще се оправя в обстановка, която не е нормална за мен”, споделя той. В тежките условия край реката Любомир е прогонвал глада със занимания, поставял си е цел, която е следвал – затова и сътвори толкова много пособия, които да облекчат живота на играчите в племето на Жътварите.

Владислав от „Игри на волята: България“: Моите фаворити са Любо и Джери

„Чувствах Джералдин като мое малко дете. В нея съм видял пример за подражание – силно ѝ симпатизирам и искам да продължи напред, защото предаването е както развлекателно, така и възпитателно и всеки може да си изведе поука. Джери е пример и затова тя беше моята кауза”, казва Любо. След излизането си той е получил много съобщения от зрители, които го поздравяват за представянето му.

Кой е бил най-тежкият му момент е предаването, защо не е казал на близките си, че ще участва, и кое е най-красивото място, което е посетил и го е оставило без дъх – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.