Певицата разказа в „Здравей, България” какво е било усещането да е в костюма на Макарона

Полуфиналът на „Маскираният певец” премина с много емоции и още една свалена маска. Оказа се, че в съботните вечери през последните месеци в образа на Макарона ни е радвала с изпълненията си гласовитата Деси Слава. Харесвала ли е костюма си и как се е чувствала на сцената?

„Изглежда не съм излъгала добре, защото след второто предаване почти всеки път панела предполагаше, че аз съм под маската на Макарона. А на мен това ми звучеше като „Долу маската!” и мислех, че си отивам”, казва с усмивка талантливата певица.

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Деси Слава разказва, че не е успяла да скрие от семейството си, че участва в най-мистериозното шоу на NOVA, но им има пълно доверие и е знаела, че няма как да я издадат.

„Избирах си песните със сърце – това, което обичам да слушам, но преценявах и дали ще са във възможностите ми, за да ги представя добре. Няма изпълнител, който да може да изпее всичко”, споделя мнението си певицата, за която панелистите неведнъж казаха, че няма песен, която да ѝ се опре.

Кристиан Кирилов зад маската на Златният

„Моят костюм беше доста по-удобен от костюмите на други участници. Толкова съм щастлива, че не ми се случи да бъда някой друг образ. Представям си, че други участници въобще не са можели да дишат в костюмите си. И при мен имаше такива моменти, но бях намерила начин да се справя с тях. Моята маска беше по-скоро тежка – около 25 кг, но за сметка на това по-благодатна от към дишане”, разказва изпълнителката.

Алекс Раева: Най-мистериозният образ в „Маскираният певец“ е Хищницата

Деси Слава споделя, че преди да излезе на сцената е искала всяка една песен да я изпее и представи какво я усеща. Певицата може да си преправя гласа и да звучи като друг човек, но е искала с изпълненията си самата тя да се забавлява под маската. „Не съм се прикривала особено, стараех се да избирам англоезични песни, защото публиката не е свикнала да ме слуша на друг език. Въпреки това смятам, че Азис ме позна още на първото изпълнение, когато си поех въздух”, казва главовитият Макарон.

Изпълнителката отхвърли обвиненията, че не може да готви. Дори сподели, че семейството ѝ е много доволно от храната, която приготвя.

Коя е била първата сцена на Деси Слава, какво я свързва с ансамбъл „Филип Кутев” и как е започнала кариерата ѝ  - гледайте във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.