„Мисля, че лудостта, която носи Баба Яга на сцената, е заразителна“, категорична е тя.

Наскоро тя се завърна под светлините на прожекторите и всяка събота вечер прави своите детективски предположения на сцената на „Маскираният певец“. Задачата пред панела се усложнява с всяка изминала седмица. Ще успеят ли Алекс и колегите й от панела да познаят следващите образи, предстои да разберем.

Бебето се завръща в „Маскираният певец“

За емоцията от преживяванията си на сцената на „Маскираният певец“

„Не съм сигурна колко силна е интуицията ми. Но има маски, които просто изграждат брилянтни образи. Къци беше невероятен. В момента, в който се усети, че ние от панела го мислим за Криско, засили още повече подозренията ни. Най-вероятно е седнал и го е гледал внимателно, за да го разучи в детайли. Бебето беше един от любимите ми образи. А другият е Баба Яга. Мисля, че лудостта, която носи Баба Яга на сцената, е заразителна. Най-мистериозният образ в „Маскираният певец“ за мен е Хищницата. Напълно объркани сме за това кой се крие зад маската й. Аз имам афинитет към Булката, с която толкова години съм работила, и съм слушала и след това. Така че за мен това категорично е Невена Цонева и продължавам да държа на това.“

Къци Вапцаров: Чувствах се щастлив в образа на Бебето в „Маскираният певец”

Кои маски ще продължат напред към все по-близкия финал? Кой ще се раздели с мистериозното приключение тази събота? Отговорите ще станат ясни още тази събота в 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.