По-голямата сестра на Йоанна не успя да се пребори за мястото си сред финалистите

Пореден тежък индивидуален сблъсък елиминира още един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв. в „Игри на волята: България“. Йога и ски инструкторката Екатерина напусна приключенското риалити след среща с колелото на смъртта, а предимството, с което разполагаше, не ѝ помогна да запази мястото си сред финалистите.

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Всички играчи излязоха отново на Арената, за да се сблъскат с правилата на играта, която им предстоеше. Всеки се изправи срещу всеки в двубой върху колелото на смъртта – спечелилият най-много битки получи имунитет, а този с най-малко – отпадна. Преди старта на сблъсъците Екатерина използва предимството, което получи от Тодор, и определи Лазаринов да стартира с една точка по-малко. Йоанна избра да помогне на сестра си, като ѝ „подари” точката в двубоя срещу нея – същото направи и Вайс за Джералдин. Лазаринов успя да се върне в играта, а победата отиде при Борислав. Загубата на йога и ски инструкторката в последния двубой срещу Вайс определи тя да напусне състезанието.

Финална седмица на обрати в „Игри на волята: България“

„В „Игри на волята” научих, че човек трябва да следва собствените си принципи, колкото и криворазбрани да са те”, заяви Екатерина при отпадането си.

Денят за финалистите продължи с първия и единствен положителен Номинационен съвет. Всеки играч гласува за противника, с когото не иска да се раздели. Милен събра най-много положителни гласове и застана до Борислав – двамата продължават напред, а Вайс, Йоанна, Лазаринов, Джералдин и Ваня се оказаха номинирани. Днес петимата воини ще се срещнат в битка, от която двама няма да се завърнат. Кои ще са те?

Гледайте в епизода на приключенското риалити от 21:00 ч. по NOVA и не забравяйте, че в петък от 20:00 ч. предстои грандиозният финал и победителят ще е само един.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.