Големият финал предстои в петък на 4 декември от 20.00 ч. по NOVA

Тази седмица правилата на играта се променят – всяка вечер участниците ще влизат в решителни битки и елиминации.

 

 

„Очаква ни грандиозна битка на Арената. В тази седмица правилата на играта се променят. Затова и епизодът тази вечер ще бъде по-дълъг. Започва от 20.00 ч. Съветваме ви да не пропускате нито една секунда, защото днес ще видите две битки. Първата ще бъде между всички участници – за имунитет, а човекът, който отпадне в нея, ще бъде първият номиниран за елиминация. След което на т.нар. съвет на финалистите ще бъдат номинирани още двама – тези с най-голям негативен вот. След това тримата участници отиват на троен елиминационен двубой. Тази вечер ще отпадне още един участник“, разказва водещата Ралица Паскалева.

Чудомир: Моят фаворит в „Игри на волята: България“ е Милен

„Всеки участник носи своя характер, но по време на всяка битка и на дългия престой в различните локации, това изважда на показ съвсем различни черти, изостря някои недостатъци. В момента в играта са останали деветимата най-калени състезатели, успели да премината през физическите изпитания, през психологическите предизвикателства. Трябва да имаш много силна воля, за да можеш да водиш тези непрекъснати битки“, допълва Димо Алексиев.

Любомир: Джералдин се превърна в моя кауза в „Игри на волята: България”

„Някои участници са стигнали дотук с психика и воля, а други предимно с физически качества. Има и отпаднали участници, които са притежавали всички тези качества, но важното в игрите е в този момент на Арената, в тази секунда да се представиш добре. В крайна сметка това е игра. И само един, който е най-добрият, ще спечели наградата от 100 хиляди лева“, категорична е Ралица.

„Край Дивата река участниците трябва да осигуряват прехраната си сами, а едното племе не се оказа особено сръчно в ловенето на риба и понесе тежки времена“, разкрива Димо Алексиев.

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”

„Имаме участници, загубили между 8 и 11 кг от теглото си. Ако си върнат епизодите, зрителите могат да видят как са изглеждали тези участници при влизането им в „Игри на волята: България“ и как се стопяват в седмиците край Дивата река. И обратното има такива, които са качили по 8 кг, пребивавайки в Имението. Участниците в „Игри на волята: България“ са поставени в ситуации, които в живота навярно не биха им се случили. Точно затова шоуто е толкова интересно. Защото показва как човек в необичайна за него ситуация изважда от себе си качества, които навярно никога не би проявил“, допълва Ралица Паскалева

„Победителят трябва да бъде комбинативен, бърз и решителен. Трябва да вземе най-правилното решение в точната ситуация“, категоричен е Димо Алексиев.

Не пропускайте грандиозния финал на „Игри на волята: България“ в петък от 20.00 ч. по NOVA.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ ОТ СЕЗОН 2 НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВИЖТЕ ТУК