Тодор е деветият финалист във втория сезон на приключенското риалити

Сблъсък като за последно видяха зрителите в „Игри на волята: България”. С по една победа на Арената тази седмица и двете племена бяха принудени да номинират играч, който да се изправи в битка за оцеляване. За място на финала на приключенското риалити сили премериха Тодор и Чудомир. Двамата бяха готови за мъжка борба, но най-тежката физическа задача поставяна някога в играта препъна фитнес инструктора в желанието му да надвие шампиона по жиу-жицу.

„Причината да съм тук е, защото исках да се изправя срещу истински воин и да запазя племето цяло. Струваше си цялото приключение – даде ми много уроци, много рани и съм благодарен за него. От „Игри на волята” си тръгвам не само физически по-здрав, но и психически. Тук научих много за човешката воля – не ми беше лесно. Получих доста ценни уроци от хората и битките и знам, че най-доброто предстои”, каза Чудомир при отпадането си от предаването. 

 

 

Чудомир срещу Тодор в последния елиминационен двубой в „Игри на волята: България”

В съюзническата битка сили премериха Вайс и Милен. Двамата трябваше да пренесат съд с вода върху висок прът, но объркване на мениджъра по клинични проучвания в началото коства предимството на неговия съотборник. Малко след това,като истински гладиатори, двамата номинирани се хвърлиха в двубой, който тества тяхната издръжливост, съобразителност и ум. Те се движеха успоредно по терена, но няколко грешки на Чудомир позволиха на Тодор да натрупа преднина. Синият гладиатор и за миг не се отказа в устрема си към победата, но изоставането му и предимството, което имаше съперника, работеха против него. 

„Бях сигурен, че ще победя в тази битка. Много си вярвах, много дадох от себе си, от енергията си и нещата се получиха.Уважавам Чудо – бори се много мъжки и заслужава поздравления”, каза Тодор, който с тази победа се превърна в деветия  претендент за победа във втория сезон на „Игри на волята: България”. 

От следващия епизод участниците започват индивидуалната борба за 100 000 лева! Специален, по-дълъг епизод, с начален час 20:00 ч. предстои в понеделник, а в него феновете на предаването ще видят две битки. Наградата за победата в първата ще бъде имунитет, а втората ще бъде директна елиминация и един от участниците ще напусне шоуто след като е бил сразен на арената. Всеки ден до финала в петък редиците на кандидатите за голямата награда ще оредяват след тежки изпитания. А накрая, в петъчната вечер, воинът с най-силна воля ще грабне голямата награда! Не пропускайте да видите развитието на взаимоотношенията сред деветимата финалисти в "Игри на волята: България"!

Жътварите изпратиха Тодор на елиминация в „Игри на волята: България”

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ ОТ СЕЗОН 2 НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВИЖТЕ ТУК

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.